Huawei P Smart ár
Webáruház

A Huawei P Smart ára megfizethető

Egy gyártó, számos készülékszéria, több tucat okostelefon. Ma nagyjából így néz ki a termékpaletta egy mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cégnél. Nem túlzás, hogy könnyen el lehet veszni a készülékek tengerében. A Huawei P Smart ár alapján bátran ajánlható azoknak, akik nem szeretnének túl sokat költeni, mégis évekig használnának egy telefont, aminek teljesítményére később sem lesz panasz.

A 100 ezer Ft alatti kínálatban versenyez, 2 év gyártói garanciával kapható. A Dual SIM kialakításnak köszönhetően, a privát és céges kártyát is beletehetjük. A kijelzőjére nem lesz panasz, felbontása Full HD-t is meghaladó, színei gyönyörűek.

Továbbra is megtalálható benne a 3,5 mm jack csatlakozó, amit a gyártók mostanság folyamatosan hagynak el a felsőbb kategóriás modellekből. Az ujjlenyomat olvasó a készülék hátuljára került és van NFC támogatás is. Ez utóbbi azért (is) felel, hogy ne csak a Huawei P Smart árát fizessük ki könnyen, hanem a pénztáraknál érintés nélkül egyszerűen, gyorsan, biztonságosan fizethessünk.