fóliakondenzátor
Webáruház

A HDMI 2.0 kábel rövid bemutatása

Az elektronikai áramkörök egyik legfontosabb része a kondenzátor, ami több szempontból is lényeges. Biztonsági és működési okokból is szükséges a korszerű fóliakondenzátor. Ez megnöveli az adott szerkezet élettartamát, ezért tény és való, hogy minden egyes elektronikai terméknek rendelkeznie kell ezzel.

Az, hogy meddig is bírja az adott kellék a használatot, nagymértékben függ a fóliakondenzátor minőségétől. Annak érdekében, hogy valaki egy elektromos tartozék felújításakor, megépítésekor a legtöbbet hozza ki az egész projektből, olyan fóliakondenzátor mellett kell döntsön, amelyik színvonalas és tartós, illetve árban is megfelelő.

A fóliakondenzátor belsejében egy dielektrikum található, amelyik egy kiváló tökéletes szigetelőanyag. Nem mellesleg ez a fegyverzetek töltése által gerjesztett elektromos térben szivárgási áramot hajt át. Egy minden téren megfelelő termék megrendelhető a kacsa-audio.hu webboltban is, ahol a vásárlók nemcsak a reális áraknak örülhetnek, hanem annak a kifogástalan minőségnek is, ami ezen eszközök esetében nagyon is lényeges.

A bolt virtuális polcait nézegetve, az ember hamar rátalál a HDMI 2.0 kábel eszközre is. Kétség sem fér hozzá, hogy a vásárló ezzel jár a legjobban hosszútávon, hiszen csakis így élvezhető ki éveken keresztül a 4K/HDR képi élmény. A bolt kínálatában megvehető a KáCsa KCE-HH és KáCsa KCS-HH HDMI 2.0 kábel, amelyek rendelkeznek azzal a bizonyos high speed tanúsítvánnyal és 4K/UHD képmegjelenítéssel.

Ezek a produktumok csak 5 méteres kiszerelésben vásárolhatóak meg. Azonban a vezetékek esetében ki kell térni a minőségi szintekre is. A különböző kategóriák vezető anyagtisztaságban, illetve az árnyékolás/szigetelés minőségében is különböznek egymástól.

Ezen eltérések a HDMI 2.0 kábel garantálta kép- és hangminőségben mutatkoznak meg igazán. Manapság igazán népszerű a mini vagy micro HDMI 2.0 kábel. Ez akkor jó választás, ha a tartozéknak mind a két végén a megszokott HDMI apa csatlakozó van. Egy adapter segítségével bármelyik hagyományos vezeték vége átalakítható micro vagy épp mini végződésűre.