Webáruház

A forgócsatlakozó és a Kew lándzsacsap nélkülözhetetlen az autómosásban

Forgócsatlakozó az autómosókban
Forgócsatlakozó az autómosókban

Napjainkban szinte minden ember rendelkezik gépjárművel, hiszen egy családon belül is megfigyelhető, hogy a tagok külön autóval rendelkeznek. Ahhoz, hogy ezek a gépjárművek hosszú életűek legyenek, és ne kezdje ki őket a rozsda, érdemes rendszeresen megtisztíttatni. A forgócsatlakozó az autómosóknál használatos elem, amelynek rendkívül fontos szerepe van.

A leginkább önkiszolgáló autómosóknál megjelenő alkatrész megrendelhető a www.mosotechnika.hu webáruházban. Ebben a webshopban három típusú forgócsatlakozó is megtalálható, ezek az egyenes, erősített egyenes és a derékszögű csatlakozók. Mindhárom alkatrész nagyon fontos szerepet játszik az autómosók életében, mert ezekkel sokkal könnyebbé válik a munka.

A webáruház szakemberei ehhez az autómosó elemhez motorblokk tisztítót, szárító viaszt és illatosított rovaroldót ajánlanak. A forgócsatlakozó rendkívül masszív kivitelezésű, így élettartama is hosszú, de ha Ön szeretne, akkor ebből az alkatrészből többet is megrendelhet, és érdemes 50 000 Ft fölött vásárolnia, mert akkor ingyenes a kiszállítás.

További szükséges tartozéka lehet az önkiszolgálós és az emberek által működtetett autómosóknak a Kew lándzsacsap. Ez az elem a szórópisztoly végére szükséges, hiszen a vizet és a habot is ezzel lehet megfelelően ráfújni az autóra. Az egyenletes vízeloszlás érdekében minden autómosásnál ajánlott a Kew lándzsacsap használata.

Ez a kis kellék belső menettel rendelkezik, aminek mérete ¼ colos. Ha Önnek is szüksége van erre az alkotórészre, akkor ezt is megrendelheti a fent megemlített webáruházból. Ennek ára kevéssel haladja meg az 5 000 Ft-ot, így érdemes tartalékba is rendelni, hogy ha esetleg az egyik tönkremegy, akkor a másik legyen kéznél.

Ha esetleg segítségre vagy tanácsra lenne szüksége bármelyik termékkel kapcsolatban, akkor a webáruház ügyfélszolgálatát a következő telefonszámokon érheti el: +36 30 975 0843 és +36 70 325 2845. A Mosótechnika Kew lándzsacsap kínálata a http://mosotechnika.hu/tomlo-mosolandzsa-csatlakozok-m=6 címen tekinthető meg.