fog implantátum Budapest
Szolgáltatás

A fog implantátum Budapest lakosainak remek alternatíva

Amennyiben ezt a modern eljárást választja, biztos lehet abban, hogy újra bátran, önbizalomtól duzzadóan mosolyog majd. Mielőtt a helyére kerül a fog implantátum Budapest szakemberei a rendelőben megvizsgálják a jelenlegi állapotát. A diagnosztikai vizsgálathoz készül egy panoráma és CT felvétel. Ezeket 3D tervezésnek vetik alá.

Az orvosok írásos kezelési tervet és árajánlatot nyújtanak át Önnek. A dokumentum magába foglalja a beavatkozás típusát, összegét és az időbeli lefolyását. Ha mindenben megegyeztek, akkor jöhet a műtét. A fog implantátum Budapest klinikáin gyorsan és kellemes hangulatban kerül beültetésre. Nem kell félnie attól, hogy fájdalommal jár, hiszen érzéstelenítő használatával történik.

Tudni kell, hogy a rágócsontok hiánya az emésztőrendszer károsodásához vezethet, mivel a rágás nem lesz tökéletes. A beesett arc is a megfelelő támasztás hiánya miatt alakul ki. A műgyökér alapanyaga tiszta titán, a felszíne pedig speciálisan kezelt és szervesen rögzül a csontba. A fog implantátum Budapest városában egyszerűen kivitelezhető.