erdészeti szárzúzó
Vásárlás

Az erdészeti szárzúzó felépítése erős

Az efféle berendezések, illetve szerkezetek alapvető feladata a különböző növényi maradványok feldarabolása, ezen felül szétszórása és összeszedése. Az erdészeti szárzúzó többnyire forgórészes vízszintes variációban kerül a forgalomba. A felhasználási területe igencsak széles. A parlagfű irtásához is sokszor alkalmazzák. Ez a gép a mezőgazdaságban használatos leginkább.

A munkagép megszabadítja az adott területet a káros gyomnövényektől, valamint a vékony cserjéktől. Az erdészeti szárzúzó alapvetően jó alapanyagokból készül, vagyis erős a szerkezete és a váza, emellett a kopásállósága is kifogástalan. A termék képes magas, sűrű növényzet zúzására, mivel a vágási magassága könnyedén állítható. Az említett magasság a hidraulikával és farkerékkel szabályozható.

A traktorhoz való csatlakoztatása 3 pontos felfüggesztéssel megy végbe. Az erdészeti szárzúzó kezelése rendkívül könnyű és a beszerzése sem nevezhető túl nehéz feladatnak. Egyszerűen megrendelhető az internetes áruházakból. Itt részletes leírást is találhat a különböző szerkezetekről.