Internet

A PR cikkek tulajdonságai

PR cikkek írás
PR cikkek írás

Cikkek írásával egyre többen foglalkoznak, viszont, ha a keresőoptimalizálási szempontokat vesszük figyelembe és azt, hogy a cikknek meg kell felelnie bizonyos formai előírásoknak, akkor érdemes a SEO101 szakembereire bízni a dolgot, akik mindig a legjobb tudásuk szerint képesek előkészíteni ezeket a leírásokat.

A hatékony PR cikkek írás alapját nemcsak az adott téma vagy termék jellemzi, hanem az is, hogy ezek a cikkek majd egy olyan erős weboldalon jelennek meg, ami egyben a cég oldalát is támogatja. A webes megjelenés így válik egyre fontosabbá és értékelni tudja egy magasabb értékű pagerank oldal linket.

A Google számára is fontosak ezek a PR cikkek, hiszen egyre inkább a nagyobb terjedelmű leírásokat részesíti előnyben. Egy ilyen leírásba, akár két link elhelyezése is lehetséges, természetesen a legerősebb kulcsszavakra fektetve a hangsúlyt. A PR cikkek terjedelme 1600 karakter szokott lenni. Az ilyen leírások ráadásul két hétig biztos a főoldalon maradnak, majd onnan lecsúszva az archív részből újra visszakérhetőek.