nem hivatalos weboldala

Waze app letöltés magyarul könnyedén

Waze app letöltés magyar

Te is sokszor eltévedsz, még akkor is, ha egy ismertebb helyen jársz? Akkor a szoftverhotel.hu weboldalra látogass el, ahol többféle programot is megtalálhatsz! A Waze app letöltés magyar nyelven is megtekinthető és elérhető az előbb említett weboldalon. A Waze egyébként a világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása. Mielőtt hosszú útra készülsz, megéri letöltened a Waze nevű alkalmazást, amivel a többi autóshoz is csatlakozhatsz.

Csatlakozz te is a többi autóshoz a környékeden, akik megosztják a valós idejű közlekedési- és útinformációkat, ezzel időt spórolhatsz a közlekedés során! Természetesen az idő mellett üzemanyagköltséget is megtakaríthatsz, mivel nem indulsz feleslegesen útnak. A Waze navigációs alkalmazás hasznos. Képzelj el több millió autóst az utakon, akik azért dolgoznak, hogy legyőzzék a dugókat. A Waze app letöltés magyar nyelven számodra is elérhető a honlapon, ahol számos más remek alkalmazás is megtalálható, amelyek segítséget nyújtanak a mindennapok során.

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben