nem hivatalos weboldala

Sokoldalúan kihasználható egy akkus fúró

akkus fúró

akkus fúró

Egy akkumulátoros fúrógéppel könnyebben megoldható a munka. Memóriaeffektus nélküli akkumulátora 12V erős. A készülék két fokozatban használható. A fúrófokozat mellett, további 19 csavarozási beállítással bír. LED-es munkalámpával együtt kapható az akkus fúró, így még a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén használható. Az akkumulátor gyors töltési idővel rendelkezik, hiszen alig 1 óra alatt feltöltődik. A töltöttségi szintet egy háromfokozatú kijelzés segítségével tudjuk végigkövetni.

Lítium-ion akkus fúró fokozatmentes fordulatszám állítással bír. A kialakításánál odafigyeltek arra, hogy a markolata gumírozott legyen, így biztonságos és erős tartást tud biztosítani. Nemcsak jobb kézzel lehet vele kényelmesen dolgozni, hanem ballal is. Az akkus fúró TÜV és GS tanúsítvánnyal rendelkezik. A csomag tartalmazza a fúrógépet, amihez egy akkumulátor és a gyorstöltő is jár. A magyar nyelvű használati utasítás megkönnyíti a gép megismerését. Mindezeket egy tágas kofferben helyezték el, így a fúró tárolása és szállítása nem okoz gondot.

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben