nem hivatalos weboldala

Munkára felkészítő targoncavezetői tanfolyam

Targoncavezetői tanfolyam

Láthattuk már az áruházakban, hogy a rakodást egyszerűen úgy végezték el a magasabb polcokra, hogy egy villástargoncával a raklapra helyezett termékeket pillanatok alatt felemelték. Ez könnyedén elragadhatta a fantáziánkat és arra gondolhattunk, hogy de jó is volna egy ilyen géppel dolgozni! Nos, a targoncavezetői tanfolyam mindenki előtt nyitva áll, aki megfelel a kritériumoknak.

Ha betöltöttük a 18 évet, legalább 8 általánossal rendelkezünk és az egészségünk is megfelelő, akkor nekivághatunk a tanulásnak. Már az oktatás során kiélvezhetjük a későbbi munka előnyeit, mert lehetőség nyílik a gép alapos megismerésére.

A targoncavezetői tanfolyam felkészít minden eshetőségre, ezért egy igen összetett képzéssorozaton fogunk részt venni, ami páratlan tudással ruházza fel az elvégzőit. Szinte biztos, hogy a targoncavezetői tanfolyam után rövid idővel már állást is kapunk, ugyanis mindig keresnek képzett szakembereket ilyen munkára. A befektetett idő így aztán hamar megtérül és az anyagiak terén is jól állunk majd. Kezdjük hát a tanulást!

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben