nem hivatalos weboldala

Mellnagyobbítás után jelentős külső, belső változás

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

A mellek egy bizonyos kor után már nem növekednek tovább, viszont alakjuk sokat változhat az évek során. Nem mindenkinek adatik meg az olyan mellméret, amilyet szeretne, ezért aki nagyobb mellekre vágyik, annak „kéznél” van a megoldás, hiszen ma már aránylag egyszerűen megoldható a mellnagyobbítás segítségével. Kivitelezhető implantátum beültetésével, amit mirigy vagy izom alá „helyeznek” be, de ma már megoldható a természetes mellnagyobbítás is. Ebben az esetben a plasztikai sebész a páciens saját zsírját használja fel, ebből „alakítja” ki a természetes, puha, „igazi” melleket.

Mindkét esetben a mellek méretét a páciens előzetes konzultációk során egyezteti az orvossal, de lényegében maga a páciens dönti el, hogy mekkora melleket szeretne. A kisebb mellek sajnos nagyon sok nő esetében társulhatnak lelki problémákkal, önbizalomhiánnyal. A mellnagyobbítás ezekre a problémákra is megoldást nyújthat. A saját zsírral történő mellnagyobbítás esetében, csupán mérsékelt méretbeli növekedést lehet elérni, ezért ha valaki lényegesen nagyobb melleket szeretne, akkor a saját zsír mellett, szükség van az implantátumra, vagyis a szilikon mellműtétre is.

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben