Kiemelkedő teherbírással bíró műhelyszekrény

Kiemelkedő teherbírással bíró műhelyszekrény

Műhelyszekrény

A műhelyek raktárak berendezése nemcsak a munkapadokból, szerszámos kocsikból és védelmi eszközökből állnak, sok egyéb dologra is szükség lehet. A műhelyszekrény számos vállalkozásnál jelen van az ipar minden területén. A különböző eszközök, szerszámok védelmét és rendszerezett tárolását biztosítani kell, ezért szükség van a megfelelő tároló megoldásokra.

A raktarprofishop.hu webáruház az ipar számos területére kínál megoldást, ezért a kiváló minőségű szállítóeszközök, emelőgépek, környezetvédelmi és ütközésvédelmi termékek mellett, többféle műhelyszekrény is helyet foglal a kínálatban. Milyennek kell lennie egy ilyen szekrénynek?

Természetesen masszívnak, az anyaga legyen erős, hogy a különféle nagyobb súlyú tárgyak se okozzanak gondot. A Protaurus Taurotrade műhelyszekrény például polconként 50 kg terhelhetőséggel bír. Legyen megfelelő mennyiségű polccal ellátva, amelyek szintén erősek és tartósak kell legyenek. Az online boltban több műhelyszekrény között is lehet választani az igényeknek megfelelően. Mindegyik termék a két kiváló német márka, a Protaurus és az Erba, magas színvonalú kivitelezésében készült.

Ezek a műhelyszekrény típusok zárhatóak is, ezért a szerszámok, eszközök biztonsága ezzel garantálva van. Az optimális műhelyfelszerelést természetesen a tartósság és a helytakarékos kialakítás mellett, a könnyű tisztíthatóság is jellemzi. Ha az online boltunkból rendel, a műhelyszekrény kiszállítása ingyenes lesz, ráadásul 3 év garancia is jár. Rendelje meg most az Önnek legelőnyösebb típust!

Comments are closed.