Használjon egyszerre két kártyát!

Használjon egyszerre két kártyát!

Dual Sim okostelefon

Aki sokat telefonál, annak nem mindegy, hogy mekkora összegű telefonszámlát fizet. Sokszor a szolgáltatók különböző tarifákat érvényesítenek, ha a hálózaton belül vagy azon kívül történik hívás, nem beszélve a magasabb díjú külföldi beszélgetésekről. A Dual Sim okostelefon kiváló lehetőség a telefonszámlák lefaragására.

A gyártók ezt a tényt felismerve, a telefonjaikat egyből két Sim kártya foglalattal gyártják, így egyszerre két szolgáltató kártyáját használhatjuk egy időben, természetesen két telefonszám használatával. Az okos szoftvereknek köszönhetően pedig, a telefonok képesek automatikusan átállni a megfelelő kártyára híváskor, hogy biztosan a kedvezményesebb hívást kezdeményezzük.

A Dual Sim okostelefon egyre elterjedtebb a piacon, tulajdonképpen az összes gyártó lehetőséget kínál erre, legtöbbször a memória kártya bővítési lehetőség rovására. Tehát, a második Sim kártya foglalat a microSD kártya helye is egyúttal. A Dual Sim okostelefon felhasználó eldöntheti, hogy második Sim vagy memória kártyát tesz a telefonba.

Comments are closed.