nem hivatalos weboldala

Francia manikűr készítése otthon

Francia manikűr

Francia manikűr

Köztudott, hogy mi hölgyek szeretünk mindenféle házi praktikát kipróbálni, amellyel fogyhatunk, szebb lehet a bőrünk, gyorsabban nőhet a hajunk és szebb lehet a körmünk is. Ha szép és tartós körmökre vágysz otthon, akkor látogass el a gellakk.com weboldalra! A francia manikűrt elkészítheted otthon, ha megfogadsz néhány jó tanácsot. A francia manikűr köztudottan két színből áll össze a körmökön. Az első szín egy púder szín, ami kicsit lilásabb, vagy rózsaszínesebb színű körömágyat jelent.

A második szín pedig a körmök végére kerülő fehér szín. Körmeink ápolása minden körömfestés előtt nagyon fontos, hiszen ezzel fogjuk a körmöket megformázni és az ápolás által adjuk meg a lakk alapját. A körömágyat feltoljuk, a körmeinket formára vágjuk és lecsiszoljuk. Majd egy kis lemosóval eltávolíthatjuk a körmeinken lévő zsírt és szennyeződéseket, utána primer lakkal fedjük le körmeinket. Ha ezzel készen vagyunk, fessük meg a francia manikűr tipikus fehér körömvégeit. Végül vigyük fel a természetes színű fedőréteget.

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben