nem hivatalos weboldala

A Trotec párátlanító remek funkciói

Minőségi párátlanító

Minőségi párátlanító

Manapság egyáltalán nem baj, ha egy elektronikus eszköz sokoldalú. Ez a párátlanító eszközök esetében kifejezetten jól jön, mivel ha sok különböző funkció található rajta, akkor minden helyzetben kiválaszthatjuk a legideálisabb üzemmódot.

A Trotec páramentesítő berendezések használatával könnyedén az ideálisra, vagyis 50-55 % -ra lehet szárítani a levegőt, ami megelőzi a penészgomba elterjedését az otthonunkban. Ezen az optimális értéken nem képes kialakulni a folt a falakon. Az automata üzemmód segítségével, a Trotec párátlanító tartani fogja az optimális értéket a lakásban, ezáltal a fal nem tudja beszívni a nedvességet, vagy ha már benedvesedett, akkor hamar kiszárad, így megelőzhető a penész terjedése. Maga a berendezés egy mérnöki csoda. A 4 irányba mozgó kerekek és a kézre álló fogantyú segítségével, nagyon egyszerűen mozgatható az egész lakásban a készülék. A TTK 50 E párátlanító egyszerre több helyiség páramentesítésére is alkalmas, természetesen csak akkor, ha az ajtók nyitott állapotban vannak.

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben