nem hivatalos weboldala

A SWEP lemezes hőcserélő energiatakarékos

A SWEP lemezes hőcserélő jó választás

A SWEP lemezes hőcserélő jó választás

Szeretne Ön is hatékony hűtési és fűtési megoldásokat otthonában? Amennyiben ellátogat a weboldalunkra, akkor megtalálhatja a legjobb eszközöket erre a feladatra. A SWEP lemezes hőcserélő az olyan környezetekben is remekül működik, amelyekben más eszközök nem teljesítenek túl optimálisan.

Ráadásul, fan-coil berendezés lévén, rendkívül energiatakarékos is. A fan-coil hálózat energiatakarékossága több környezeti és rendszertényezőnek is köszönhető, elsősorban ez is teszi olyan népszerűvé az otthoni háztartásokban. A legfontosabb és a legtöbb megtakarítást eredményezheti, hogy fűtéskor nem szükséges a radiátoroknál megszokott 75-90 °C előremenő vízhőmérséklet, hanem elég a 40 °C hőmérséklet is, ami alacsonyabb fogyasztást tesz lehetővé. A SWEP lemezes hőcserélő az alacsony vízhőmérséklet miatt, kiválóan társítható kondenzációs kazánokkal, napkollektorokkal, hőszivattyúkkal és egyéb eszközökkel, amelyek további energiatakarékosságot tesznek lehetővé. Használja Ön is a SWEP lemezes hőcserélőt!

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben