nem hivatalos weboldala

A Hunter szórófej sok kivitelben érhető el

A Hunter szórófej jó választás

A Hunter szórófej jó választás

Egy jól gondozott kert mögött bizony sok munkaóra van. Mindennap öntözni, gondozni kell, hogy megőrizzük a kert szépségét. A Hunter szórófej sokat segíthet ebben a feladatban, ezért érdemes lehet Önnek is kipróbálnia.

Amennyiben a kézi öntözés helyett inkább azt választanánk, hogy a szórófejek végezzék el a munkát, de föld alá telepített, automata öntözőrendszert mégsem szeretnénk, akkor a Hunter szórófej az ideális választás. Rendkívül jó anyagokból készül, sokáig tart és nagy vízsugár továbbítására is képes, amire szükség van a nagyobb kertekben. A gyep és virágágyások öntözésére egyaránt alkalmasak a teljes körben öntöző szórófejek, ám ha a ház melletti részt is szeretnénk öntözni a fal nedvesítését elkerülve, akkor négyzetes szórásképű Hunter szórófej mellett érdemes letenni a voksot, mivel erre a feladatra ez a leghatékonyabb. Ezen szórófejek, az előbb említett gyorscsatlakozókkal egyszerűen összeköthetőek az öntözőtömlővel. Tegye Ön is hatékonyabbá a kert gondozását, hogy a végeredményben naponta gyönyörködhessen!

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
Ez egy nem hivatalos honlap!
Alapítványi Támogatók Közleményei

GIS modul a II. kerületi Önkormányzat weboldalán 2005 március 1 – el indult el a www.masodikkerulet.hu – oldalon a TÉRTÁJ (Térképes Tájékozató Rendszer) térinformatikai eszközkészletet alkalmazó webe... » bővebben